Logistiek & Services

NEEM CONTACT OP

Onze dienstverlening stopt niet bij het produceren van uw metaalproducten..

Wij zien onszelf als uw full service partner waardoor wij u graag zoveel mogelijk werk uit handen nemen en de volgende logistieke diensten en services aanbieden:

Oppervlakte- & Warmtebehandelingen
Onze zorg stopt niet bij het vervaardigen van uw producten alleen. Daarom beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vaste leveranciers & relaties waar wij alle regelmatige oppervlakte- en warmtebehandelingen kunnen laten uitvoeren om uw product zo compleet mogelijk aan u over te dragen

Klant specifiek verpakken / Roulatieverpakkingen
Omdat wij uw product toch al meerdere keren in handen hebben, is het voor ons een kleine moeite het te verpakken in de voor u meest optimale verpakking. Wilt u uw product, samen met bijvoorbeeld een handleiding, in uw eigen doos verpakt hebben zodat u het product alleen nog maar in uw magazijn hoeft te leggen? Dit verzorgen wij zonder probleem voor u.
Tevens kunnen wij roulatieverpakkingen handelen/verzorgen om samen afval en tijd te besparen.

JIT leveringen / Voorraadbeheer
Wij nemen graag de rol in van uw ontzorgende supply-chain partner en gaan graag lange termijn commitment aan als contract producent. Binnen de juiste bandbreedtes en risico’s leggen wij strategische voorraad aan, om u binnen bepaalde grenzen met korte doorlooptijden, Just in Time (JIT) in uw productieproces te leveren

KIT Leveringen
Wij bieden de mogelijkheid om meerdere benodigde artikelen als bouwpakket in een kit te leveren. Door van deze methode gebruik te maken kunnen bijvoorbeeld onderdelen die ter plaatse op een machine geïnstalleerd worden als een kit worden aangeleverd. Zo wordt altijd gegarandeerd dat de juiste artikelen op het juiste moment beschikbaar zijn.

Traceability & Certificeringen
Als het product erom vraagt, zijn wij in staat te leveren, voorzien van materiaal- en/of keuringscertificaten, lasser certificaten, las methode kwalificaties, traceability documenten, meetrapportages, etc. Alle processtappen documentatie wordt nauwkeurig in ons ERP systeem geadministreerd en blijft tot in lengte van dagen terug te vinden en beschikbaar

Transport
Wij beschikken over onze eigen bedrijfswagenpark wat dagelijks vaste routes rijdt langs klanten en leveranciers. En als het niet lukt met onze eigen bedrijfswagens, verzorgen wij graag uw transport middels een externe transporteur.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij lichten onze mogelijkheden graag toe.

Mail ons op verkoop@mcmliessel.nl of bel 0493-341273

SAMENWERKEN MET MCM LIESSEL

logo mcm liessel website 2019

MCM is een gerenommeerde producent op het gebied van metaalproducten die zowel verspaning als constructie onder een dak huisvest. Dankzij deze combinatie kenmerkt MCM zich door een flexibele werkwijze en de vervaardiging en levering van een grote diversiteit aan producten. Niet voor niets zijn wij sinds 2010 Hofleverancier.

WAAROM SAMENWERKEN?

Wij zijn een belangrijke toeleverancier voor toonaangevende bedrijven in de regio.

  • Kwalitatieve producten
  • Leverbetrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Ondersteuning

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?