Over ons

NEEM CONTACT OP

OVER MCM

MCM is een gerenommeerde producent op het gebied van metaalproducten die zowel verspaning als constructie onder een dak huisvest. Dankzij deze combinatie kenmerkt MCM zich door een flexibele werkwijze en de vervaardiging en levering van een grote diversiteit aan producten. Niet voor niets zijn wij sinds 2010 Hofleverancier.

Naast het vervaardigen van kleine series en prototypes, realiseert MCM ook complete projecten die door onze specialisten van het begin tot het eind worden begeleid. Alle medewerkers van MCM kenmerken zich door oplossingsgericht met de klant mee te denken om tot een optimaal resultaat te komen. Het bedrijf is ISO 9001:2015-gecertificeerd. Wij onderscheiden ons met hoogwaardig gecertificeerd laswerk en een verspaningsafdeling die objecten van ruim 2,5 meter lang en tot 1 m3 5-assig kan verwerken. MCM werkt onder andere voor de Automotive (spare parts), Food, Agro, machinebouw en attractiebouw.

 

WAT DOEN WE?

MCM biedt een uitgekiende combinatie van afdelingen die er voor zorgt dat wij projecten van A tot Z kunnen produceren en begeleiden. De mix tussen verspanende en hoogwaardige constructiebewerkingen maakt ons Uniek. Naast het vervaardigen van onderdelen, verzorgen wij in samenwerking met onze leveranciers uw oppervlakte en warmtebehandelingen. Daarna kunnen wij u van dienst zijn door het verzorgen van montage en verpakkingsactiviteiten.

 

DE HIGHLIGHTS VAN MCM

Een hoogwaardig machinepark alleen is niet genoeg. Daarom investeert MCM in uitstekend gekwalificeerd personeel die de (terecht hoge) eisen van onze klanten kunnen waarmaken. Daarom zijn het juist de vakmensen die MCM zo onderscheidend maken. MCM selecteert uitsluitend in personeel die in onze ogen toegevoegde waarde bieden aan het bedrijf. Mensen met passie, die trots zijn op hun werk en vanzelfsprekend goed zijn in hun vak. Uiteindelijk draait het om kennis. Kennis die wordt omgezet in een hoogwaardig product en waar MCM voor de volle 100% achterstaat.