Leren en werken

ONZE MENSEN, ONZE TROTS

Onze mensen zijn het belangrijkste en ons bedrijf en zeg nu zelf: Wat is een hoogwaardig machinepark waard zonder de juiste mensen?


Daarom investeert MCM graag in uitstekend gekwalificeerd personeel die de (terecht hoge) eisen van onze klanten kunnen waarmaken. Daarom zijn het juist de vakmensen die MCM zo onderscheidend maken. MCM selecteert uitsluitend in personeel die in onze ogen toegevoegde waarde bieden aan het bedrijf. Mensen met passie, die trots zijn op hun werk en vanzelfsprekend goed zijn in hun vak. Uiteindelijk draait het om kennis. Kennis die wordt omgezet in een hoogwaardig product en waar MCM voor de volle 100% achterstaat.

Leren en werken

Ben jij bezig met een technische opleiding en ben je opzoek naar een leuke en leerzame stage? Heb je je opleiding al afgerond en is leren in de praktijk op jouw lijf geschreven?
Of heb je gewoon affiniteit met techniek en zou je graag eens kennis met ons willen maken om te ontdekken of een carrière in een technische omgeving op jouw lijf geschreven is?


Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving en vinden het daarom belangrijk om technisch talent een platform te bieden om een carrière in de techniek te starten. Daarom hebben wij ons als doel gesteld voortdurend werk te maken van technisch talent en nauw betrokken te zijn diverse opleidingen.
Wij zijn daardoor o.a. een erkend opleidingsbedrijf en biedt jaarlijks plek voor meerdere (afstudeer)stages, rondleidingen en BBL leer-/werktrajecten.

Reageren

Ben jij intussen geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die MCM biedt als het gaat om Leren en Werken? Neemt u dan snel contact met ons op.

Dat kan via info@mcmliessel.nl of bel ons op 0493-341273

Kijk verder gerust bij de vacatures of er een leer-/werkplek in onze organisatie beschikbaar is.