Kwaliteit

NEEM CONTACT OP

KWALITEIT

Ons team van vakmensen produceert uw producten met de grootst mogelijke zorg.
Zij nemen hun verantwoordelijkheid in het binnen specificatie vervaardigen van Uw producten.
Dit doen zij met een modern en uitgekiend machine- park en een geborgd kwaliteit-systeem, wat sinds eind jaren 90, ISO 9001 gecertificeerd is.
In 2016 hebben wij met TÜV ons kwaliteitssysteem onze her-certificering  afgerond volgens de laatste norm ISO 9001:2015.

Wij beschikken over een uitgebreide en geklimatiseerde meetkamer welke onder andere is voorzien van een 3D Coördinaten- Meet-Machine met een bereik van 1500 x 800 x 700 mm en diverse vlakplaten en hoogte meters.

We registreren van elke order de cruciale meetpunten die de productkwaliteit garanderen. In werkvoorbereiding worden bepaald welke controle methode wordt toegepast om de productkwaliteit te borgen. Op verzoek zijn deze registraties beschikbaar.

Verder leveren wij op Uw verzoek graag meetrapporten, materiaalcertificaten, checklists, tracebillity documenten of andersoortige QC documenten op maat voor U aan. Tevens behoort SPC tot de mogelijkheden.

Mocht er intussen toch een afwijking zijn ontstaan in één van onze producten lossen wij direct met de groots mogelijke prioriteit en in overleg met U op. We registreren alle afwijkingen en klachten om zo ons productieproces verder te verbeteren.
We kunnen op verzoek ook 8D raporten leveren t.b.v. Uw eigen procesborging.

Heeft u verder nog vragen over ons kwaliteitssysteem, neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij staan U graag te woord!