Nieuws

NEEM CONTACT OP

Kom en beleef techniek in de regio Helmond- De Peel tijdens de Dutch Technology Week!

Heb je altijd al eens bij hightech bedrijven uit de regio binnen willen kijken? En wil jij ervaren hoe leuk het is om met de techniek van de toekomst te werken? Kom en beleef de wereld van High Tech Helmond – de Peel en neem een kijkje in de keuken van de technologie bij MCM en HVL in Liessel (Deurne) tijdens de High Tech Ontdekkingsroute.

High Tech Ontdekkingsroute

Op zaterdag 20 mei van 11:00 tot 17:00 uur vindt de High Tech Ontdekkingsroute plaats. Op de Hotspot Hightech Helmond- de Peel bundelen technologiebedrijven in de regio Helmond/De Peel hun krachten en presenteren samen wat techniek voor de regio betekent.
Voorgaande jaren was de Hotspot in Helmond, dit jaar in Liessel. Op deze publieksdag ben je van harte welkom aan de Willige Laagt 14-16 in Liessel (gemeente Deurne), waar ongeveer 50 bedrijven en onderwijsinstellingen je laten kennismaken met hun technologische innovaties.

De deelnemende bedrijven en onderwijsinstellingen zorgen voor een interactief programma, waarbij het draait om ontdekken en beleven. Zo kun je je eigen drone bouwen, zien hoe een achtbaan wordt gemaakt en zelfs ervaren hoe het is om in een F16 te vliegen! Ook leer je hoe een motor op elektriciteit kan rijden en zie je auto’s die rijden op zonne-energie en op mierenzuur.
Een beleving voor jong en oud! Dit mag je niet missen!

De toegang is gratis.

Locatie: Willige Laagt 14 – 16 te Liessel