Nieuws

NEEM CONTACT OP

MCM wordt Dutch Technology Week hotspot tijdens High Tech Ontdekkingsroute 2017

MCM en HVL zijn dit jaar samen gastheer van hotspot Helmond-De Peel als onderdeel van de Dutch Technology Week tijdens de High Tech ontdekkingsroute welke op 20 mei plaats zal vinden..

De afgelopen jaren waren de Automotive Campus en AAE gastheer voor ruim 30 deelnemende bedrijven en onderwijsinstellingen, die met elkaar zorgden  voor een dagje ‘Evoluon in Helmond’ aldus het Eindhovens Dagblad.

Op zoek naar een locatie voor de 6e editie kwamen twee, aan de Willige Laagt in Liessel, gelegen high tech ondernemingen met het voorstel deze dag bij hun bedrijven te organiseren.
MCM is een familiebedrijf (opgericht in 1909) en een gerenommeerde producent van metaalproducten. Zij huisvesten zowel verspaning als constructie onder één dak.
Buurman HVL Metaalbewerking ‘verstaat’ metaal in al zijn facetten. Men heeft een brede kennis en veel ervaring op  het gebied van metaal, rvs en aluminium.

De deelnemende bedrijven aan Hotspot Helmond – De Peel zijn unaniem enthousiast over de locatie. Samen met Hans  Vervoordeldonk (HVL) en Pim van de Mortel (MCM) zijn de eerste plannen voor 2017 al weer gesmeed.

bron:

http://www.dutchtechnologyweek.com/nl/nieuws/nieuwe-locatie-voor-hotspot-helmond-de-peel#.WP3S6yIrwRk.facebook